maanantai 10. joulukuuta 2012

You Seem To like To Hurt Me?

Nyt ois tarkotus palata maanpinnalle myös täällä blogin puoleella! On tapahtunu niin paljon kaikenlaista näitten kuluneitten viikkojen aikana etten ees jaksa kirjottaa.. ja aamusin on jotenki nii masentavaa herätä pimeytee ja tekis vaa mieli jäädä sängyn pohjalle ja vetää peiton korvii.. no mut asiaan. Koulu alko 10 ja loppu 15.40 mut meni kummiski semi nopeesti....
Meillä oli hissan koe joka meni mite meni saa sitte nähä mikä numero tulee!
koulun jälkee lähettii Amandan Isabellan Jasun Maija ja Pinjan kaa RAXiin viettämään jasun synttäreitä.. Mul ei ollu ollenkaa nälkä mut pakko syödä ku maksoin siitä.. oltii siel aika kauan kunnes Jasun piti lähtee kotiin. Jäin viel sen jälkeen Pinjankaa itiksee kattoo juhlakenkiä sekä juhla paitoja että mekkoja, kokeilin pari paitaa ja mekoo mut ei ne sovinnu mulle :( .. löysin yhet iiihanat kengät mut saa nähä, mitä lompakosta löytyy :)  Tänää oon kans lukenu kemiaa jost en tajuu yhtää mitää ja se koe on keskiviikkona, muks meil on nii paljon kokeita samaan aikaan..? ÄRSYTTÄVÄÄ.. mut joo... huomiseen(en jaksanu ottaa mitää kuvii nii...)
-sofiaaaa <3


    outfit: neule-H&M // housut-GinaTricot

 jeejejeeee mäki tätä kännylaatuu ! </3

4 kommenttia:

  1. Vitsi sun suomenkieli on ihana <3 mikset bloggaa ruotsiks ku oot kummiski parenpi siinä. ;)

    VastaaPoista
  2. voisit yrittää kirjottaa ainaki pari kertaa viikos ees ja kysy postausehdotuksii jos et keksi mitää!! nomut ootko pohja? näytät aik lyhyeelt? jos oot nii haluisitsä olla nousija? miss joukkuees oot tai mihi menit karsiii?

    VastaaPoista
  3. Yritän jatkossa kirjottaa vähän aktiivisemmin! :)
    oon pohja ja lyhyt !! Ois kivaa olla päällinen mut oon varmaa liian "iso" ollakseen päällä?!
    && aattelin karsii melidseihin tai devilseihin mut ei mulla ollu mahdollisuutta osallistuu molempiin karsinta päiviin nii se jäi sit siihen eli oon spriteis mut haluun vaihtaa jonnekki mis ois enemmän haastetta :-)

    VastaaPoista